Hvorfor Rainbow Reiki?

Alle kan lære Rainbow Reiki. Vi garanterer at du lærer å hebrede med dine hender etter kun ETT weekendseminar!

Forebygg sykdom – styrk din helse – velvære

Reiki er et Japansk utrykk som betyr ”Spirituell livs energi”. Dr. Mikao Usui utviklet et system i begynnelsen av 1920 der man bla. kanaliserer livsenergi (Reiki) gjennom sine hender for bruk til healing. Reiki helbreder gjennom å hjelpe de naturlige livsprosesser. Reiki kan ikke gjøre skade og kan derfor benyttes av alle etter man har gått gjennom en trening og innvielser.

I 1989 begynte Walter Lübeck å utvikle Rainbow Reiki med tradisjonell Usui Reiki som fundament. Gjennom omfattende studier av røttene til Reiki, Sjamanisme, Feng Shui, meditasjon, state-of-the-art kommunikasjonsmetoder og spirituell psykologi/psykoterapi for personlighetsutvikling, utviklet han Rainbow Reiki som i dag er en verdensomspennende metode for healing og personlighetsutvikling. Walter Lübeck er en spirituelt opplyst og realisert mester som har skrevet 25 bøker utgitt på over 20 språk og han er en autoritet innen alternativ medisin.

Det som bla. kjennetegner Rainbow Reiki er praktiske og effektive løsninger på konkrete problemer samt en målrettet personlighetsutvikling. Rainbow Reiki har bla. unike metoder som Karma Clearing, Astral Reiser, Astro Terapi, Krystall Healing, harmonisering av allergier, oppretting av skjeve hofter, balansering av atlasvirvel, effektiv behandling mot ulike typer frykt m.m. Rainbow Reiki systemet har mange muligheter for videreutdanning og spesialisering.

 

Rainbow Reiki Mester

Det finnes 3 Mester/lærer grader i Rainbow Reiki systemet:

Rainbow Reiki 3. Dan Grandmaster & Linjebærer: Kan undervise alle deler av systemet og har minimum 7 års utdannelse og erfaring som Rainbow Reiki Mester.

Rainbow Reiki 2. Dan Mester: Har gjennomført minimum 3-5 års utdannelse.

Rainbow Reiki 1. Dan Mester: Har gjennomgått minimum 1,5 års utdannelse (350 undervisningstimer)

 

Lisensierte utøvere og videreutdanning

Rainbow Reiki er beskyttet som registrert varemerke og har et profesjonelt lisensiering system med kontinuerlig videreutdanning av utøvere og lærere. Dette sikrer at du får topp kvalitet på seminarene og behandlingene når du oppsøker en lisensiert Rainbow Reiki utøver eller lærer.

Når du velger en Rainbow Reiki lærer eller utøver bør du bestandig se etter et av følgende merker:

Utdannelseinstitutt & Kompetansesenter

Dette er det mest omfattende lisensieringsnivået for en Rainbow Reiki Mester som gjennomgår årlig videreutdanning og en omfattende tre dagers lisensiering eksamen hver 2-3 år.

Utdannelseinstitutt

Rainbow Reiki Mestere som gjennomgår årlig videreutdanning og en kort 4 timers lisensiering prøve hver 2-3 år for å kvalitetssikre sin kunnskap.

Mesterhealer praksis

Lisensiering for Rainbow Reiki behandlere (ikke lærere/Mestere).

Healingpraksis

Lisensiering for Rainbow Reiki behandlere (ikke lærere/Mestere)