Sverre Buer

Sted: Skaugumvei 11, 1458 Fjellstrand på Nesodden litt sør for Oslo. Båt B10 og korresponderende buss 570/575 fra Aker Brygge.
Yrke : Rainbow Reiki 2. Dan Mester Lærer

Tlf. 982 44 625, e-mail: post(at)sverrebuer.no Erstatt (at) med @  – Hjemmeside: www.sverrebuer.no

Med buss

Stort intervju med Sverre Buer.

Hør hans historie med erfaringer om hvordan han har løst sine livsutfordringer på en praktisk og effektiv måte.

 

Jeg er utdannet ingeniør med økonomifag. Etter mange år fant jeg ut at jeg ville noe helt annet enn å ha en tradisjonell jobb som ingeniør, it-ansvarlig og prosjektleder.

Jeg begynte å jobbe med ernæringsprodukter for å kunne hjelpe andre til å leve et helsemessig bedre liv og utdanne andre til å gjøre det samme. For min egen del oppdaget jeg virkelig hva godt kosthold har å si for tilværelsen og at det var en god jobbmulighet.

Samtidig satte jeg meg på skolebenken for å lære mer om meg selv som leder og veileder da jeg raskt forsto at det var behov for det. Den utdannelsen fikk jeg av min mentor Pål-Esben Wanvig gjennom hans Phoenix prosjekt. Her fikk jeg virkelig øynene opp for hvilket potensiale vi mennesker virkelig har til videreutvikling.

Dette ga umiddelbare resultater og var så interessant, at jeg bestemte meg for å lære enda mer om hvordan man kan hjelpe andre til virkelig å få et bedre liv hvis man tar tak i alle aspekter ved livet. Siden 2006 har jeg derfor gjennomført en Master utdannelse i Rainbow Reiki under ledelse av Pål-Esben Wanvig.

Det utrolige med denne utdannelsen er at jeg også har justert min personlighet på områder som hvordan man samhandler med andre mennesker. Resultatet av det er at jeg opplever en markert bedring av indre ro og harmoni – noe som gir meg en lykkefølelse jeg ikke tidligere har kjent på.
Jeg har lært filosofi, livskunnskap og spesielt om hvordan man kan leve et lykkelig parforhold. Hovedvekten har vært uttallige healingteknikker med bruk av Rainbow Reiki – videreutviklet fra Usui Reiki av Grand Master Walter Lübeck. Videre har utdannelsen tatt for seg hvordan vi lever ytre sett – med hva vi spiser, søvn, boforhold, relasjoner osv.

I tillegg har jeg lært meditasjonsteknikker, om engler, kanalisering, aura chakra lesing, krystaller, essenser, familieoppstilling, bruk av radionics verktøy og masse mer.

Siden 2004 har Pål-Esben Wanvig veiledet meg gjennom kronglete faser av livet mitt og gitt meg en videreutdannelse jeg ikke hadde trodd var mulig. Tenk å få muligheten til å lære så mye om hvordan man skal gjøre det aller viktigste vi er kommet her for – nemlig å leve livet ved å ha det gøy og føle en uendelig lykke.

Jeg lever nå et deilig harmonisk liv med en nydelig kvinne i et flott hjem med utsikt over Oslofjorden fra Fjellstrand her på Nesodden. Der jobber jeg og opplever en fantastisk tilværelse med god helse og en åpen verden foran meg.

Nå er jeg klar til å hjelpe andre med det jeg selv har lært og praktisert de siste 9 årene. Jeg gleder meg virkelig til å gi andre den samme muligheten jeg har fått. Noe bedre å jobbe med kan jeg ikke tenke meg.

Tusen takk Pål-Esben for at du kom inn i livet mitt og har ledet meg dit jeg er i dag. Det er jeg dypt takknemlig for. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

I tillegg er jeg i en 3 års utdannelse innen White Feather Sjamanisme.

Jeg er medlem i:

Nordic Healing Association

Registrert i ”Registeret for utøvere av alternativ behandling” i Brønnøysund.

Utdannelse:
Ingeniør med økonomifag fra Agder Distriktshøgskole.

Erfaring:
Ingeniør, konstruktør, rådgivning, it-ansvarlig, opplæring i bruk av maskiner og data, prosjektledelse.

Alternativ utdannelse
Rainbow Reiki 2. Dan Mester Lærer.