Rainbow Reiki 1. grad seminar

Sandefjord

 

Med Rainbow Reiki® 2. Dan Mester – Sverre Buer og

Rainbow Reiki® 1. Dan Mester – Mari Anfinsen Nilsen

Et spennende healingseminar som du aldri har opplevd maken til! Vi vil lære deg å helbrede med dine egne hender!

Hva deltagerne får:

 • Til sammen mer enn 22 timer med undervisning!
 • En weekend full med intensiv og praktisk kunnskap for å bli en effektiv healer, inkludert flere innvielser i bla. Rainbow Reiki Marayana Sayi (se under for mer informasjon)
 • 90 siders kursmanual på norsk og et eksklusivt kursdiplom.
 • Lær hvordan du behandler deg selv og hele familien din (inkl. husdyr) SAMTIDIG på 20 minutter – uansett hvor familiemedlemmene befinner seg! (Marayana Sayi)
 • Øvelser for å trene opp din energetiske sensibilitet
 • Innvielse i et symbol for oppøsning av energetiske blokkader
 • Innvielse i det Japanske Medisin Buddha Mantraet
 • Innvielse i tre virkningsfulle healing sanger
 • Lær intuitiv behandling * Rainbow Reiki® Krystall Healing * Rainbow Reiki® Aura Healing * Rainbow Reiki® Energi Ball * Rainbow Reiki® Meditasjon * Homeopatisk berøring
 • Introduksjon til vårt Chakrasystem
 • Introduksjon til de viktigste faktorene som hinder oss i å bli frisk
 • Innføring i personlighetsutvikling og spirituell utvikling
 • Bakgrunnen og historien til Reiki og filosofien til Dr. Usui.
 • +++ mye mer…

Bonus:

Alle deltagerne får også gratis tilgang til en intensiv trening «Innføring i korrekt bruk av Pendel» (online video seminar) hvor du bla. lærer: Hva er en pendel og hvordan finne en pendel som passer for deg? Hva er og hvordan virker Rediesti? Forstyrrende innflytelser. Hvordan benytte en pendel korrekt. Bruk av pendel tabeller. Krystall Ki Gong øvelse for å forbedre dine evner til å pendle. Begrensinger med bruk av pendel. Misforståelser og etikk. Verdi 490 kr – som du får gratis ved deltagelse på Rainbow Reiki 1. Grad!

På seminaret lærer du også den unike behandlingsmetoden Marayana Sayi® hvor du kan behandle deg selv og hele familien din på en gang (uansett hvor familiemedlemmene befinner seg!)

«Jeg tror nok dette er det beste Rainbow Reiki 1 kurset jeg har vært på.
Dette kanskje mest på grunn av personene du hadde fått med på kurset: jeg synes vi gikk veldig godt sammen, alle bød på seg selv og alle hadde mye å bidra med. Din undervisning var helt grei og du framstod vennlig, saklig og  troverdig. Jeg har oppfattelsen av at vi alle var veldig fornøyde og at vi ser fram til å komme på dine kurs igjen. Dessuten var det tydelig interesse for å beholde kontakt med hverandre for å praktisere det vi lærte på kurset.
Så nå ser jeg fram til RRII kurs hos deg!» – Gunnar, Oslo

«Tusen hjertelig takk for en fantastisk helg sammen med deg 🙂
Du virket selvsikker og trygg på det du holdt på med. Du har en positiv, energisk men rolig, god utstråling som gir flott inspirasjon til det vi skal lære. Du lytter og prøver å forstå oss og du gir oss en god forståelse for at dette på en måte er enkelt, men på den annen side et kraftfullt verktøy som skal brukes med respekt, nøyaktighet og innlevelse.

Selv om jeg – som du sikkert forstod – har litt erfaring og oppsamlet kunnskap om en drøss med forskjellige ting og hendelser – så lærte jeg utrolig mye denne helgen. Gudene vet hva jeg har gjort med meg selv siste uken før jeg kom, men det ble i alle fall en meget sensitiv og klarsynt helg. Hos deg dukket jo evnene opp igjen så det suste. Så energien må ha vært meget god.» – Berit, Fjellhamar

Forebygg sykdom – styrk din helse – velvære

Reiki er et Japansk utrykk som betyr ”Spirituell livs energi”. Dr. Mikao Usui utviklet et system i begynnelsen av 1920 der man bla. kanaliserer livsenergi (Reiki) gjennom sine hender for bruk til healing. Reiki helbreder gjennom å hjelpe de naturlige livsprosesser. Reiki kan ikke gjøre skade og kan derfor benyttes av alle etter man har gått gjennom en trening og initiering.

I 1989 begynte Walter Lübeck å utvikle Rainbow Reiki® med tradisjonell Usui Reiki som fundament. Gjennom omfattende studier av røttene til Reiki, Sjamanisme, Feng Shui, meditasjon, state-of-the-art kommunikasjonsmetoder og spirituell psykologi/psykoterapi for personlighetsutvikling, utviklet han Rainbow Reiki® som i dag er en verdensomspennende metode for healing og personlighetsutvikling. Walter Lübeck er en spirituelt opplyst og realisert mester som har skrevet 25 bøker utgitt på over 20 språk og han er en autoritet innen alternativ medisin.

Det som bla. kjennetegner Rainbow Reiki® er praktiske og effektive løsninger på konkrete problemer samt en målrettet personlighetsutvikling. Rainbow Reiki® har bla. unike metoder som Karma Clearing, Astral Reiser, Astro Terapi, Krystall Healing, harmonisering av bakgrunnene til allergier og skjeve hofter, harmonisering av atlasvirvel, effektiv behandling av bakgrunnen til ulike typer frykt m.m. Rainbow Reiki® systemet har mange muligheter for videreutdanning og spesialisering.