Hva er Saydiyay-massasje?

Mange kvinner og menn som har fått Saydiyay-massasje sier at dette er den vakreste og mest avslappende massasjen de noensinne har opplevd!!

Saydiyay-massasje (uttales: saj-di-‘dshaj) er en eldgammel healing teknikk som prester og prestinner tilbød i templene til den store Gudinnen. Den er en del av lemuriansk Tempel-Massasje som i seg selv er et omfattende healingsystem.

 

Gå rett til Timebestilling

Deilig avslapning – løsne stive muskler

 

Hendene glir og stryker forsiktig over huden uten å legge noe press på muskelvevet. Med fingertuppene utføres lokalt en mikromassasje ved sakte og forsiktig «tapping» på musklene.
Kroppen reagerer mye mer på myke impulser enn på kraftfulle. Den er mer villig til å følge en ny idé for endring ved forsiktig å bli ledet i motsetning til å bli «tvunget» i en ny retning.
Dette forklarer hvorfor kraftig knaing bare virker avslappende for en begrenset tid.
Man kan si at muskelpanseret bare smelter bort under Saydiyay massasjen. Med hjelp av tromlede krystaller og livgivende kraft fra det 2. chakra, vil healingenergien nå dypt inn i muskelvevet slik at man oppnår en varig avslapning. Med varm olje glir hendene over huden og utfører myke og runde bevegelser over hele kroppen. Bruk av varme krystaller bidrar også til en forsterket effekt av behandlingen. Harmonisk fred og dyp avslapning sprer seg i mottakeren av massasjen.

Bli mer glad i egen kropp og redusér skamfølelsen

Med forsiktige berøringer og auramassasje, aktiverer vi flere reflekssoner. Dette bidrar til å smelte muskelpansere.
Derfor fører vi 2. chakra-energier inn i muskelvevet.
På denne måten kan kroppsdeler som føler seg isolert fra resten av kroppen eller er ufølsomme, bli innlemmet på en kjærlig måte. Saydiyay-massasjen kan bidra til å øke følelsene for kroppen og gjøre deg glad i avviste kroppsdeler igjen.
Følelsen av skyld og skam kan bli overvunnet med Saydiyay-massasje fordi underbevisstheten vår bruker muskelvevet som et hukommelseslager for uuttalte følelser der de fører til spenninger. Hvis vi blir berørt i disse områder på kroppen så, vil vi plutselig legge merke til de lagrede følelsene og anspentheten.

Styrk selvtilliten

Jo mer en kvinne eller en mann har lært å elske sin kropp og å verdsette dens unikhet, jo sikrere vil man føle seg og også bli oppfattet av andre. Intellektuelle diskusjoner om mangelen på selvtillit fører knapt noen ut av denne tilstanden og det er her Saydiyay-massasjen virkelig tilbyr en strålende løsning. Under Saydiyay-massasjen kan du gjøre deg den fantastiske erfaringen at kroppen får den tilbedelse den fortjener, og du har muligheten til å gi deg hen til total nytelse samtidig som du føler deg trygg og godt beskyttet. Dette er din sjanse til å vokse ut av følelsen som mindreverdig.

Smakfulle lokaler

massasje1Du blir møtt av deilig duft fra aromaoljer, dempet harmonisk musikk og belysning i et smakfullt innredet og innbydende lokale.

En respektfull og erfaren massør tar i mot deg på en profesjonell og vennlig måte.

Første time starter alltid med en samtale hvor vi forklarer nærmere hva behandlingen går ut på samt informasjon fra deg om hva det ønskes mest fokus på. Det legges stor vekt på en slik samtale slik at behandlingen kan tilpasses den enkelte på best mulig måte, noe som vil sikre deg best mulig resultat av behandlingen og en positiv opplevelse.

Hva sier kundene

Hei og takk for en utrolig god massasje. Jeg er veldig glad for at jeg fikk oppleve en så avslappet tilstand ( noe jeg sjeldent gjør). Du er veldig lett å snakke med og fikk meg til å føle meg komfortabel. Jeg vil gjerne oppleve behandlingen igjen.

Anita

Jeg var litt nervøs før vi skulle starte behandlingen, men følte meg avslappet og trygg i terapeutens hender allerede i begynnelsen av massasjen. Takk for en utrolig avslappende og fin opplevelse, en behandling jeg gjerne ønsker å prøve igjen 🙂

Jeg kunne sagt enda mer etter å ha følt hvilken effekt det har hatt på meg i disse dagene etter behandlingen. Det er som at blokkeringer i energibanen har løst seg og i følelser og musklene. Boblende følelse i hele kroppen! Takk igjen, ønsker deg en fin helg.

Annikken

Ønsker du en avslappende og herlig opplevelse? Da kan jeg anbefale Saydiyay-massasje på det varmeste! Sverre er en utrolig dyktig massør. Jeg følte meg helt trygg under timen og utrolig godt ivaretatt. Jeg har aldri før opplevd så dyp avspenning og herlig avslappende følelse i kroppen, som under denne timen. Alle kroppens muskler slappet av og jeg kunne bare ligge på massasjebenken og være meg selv – fullt og helt.
Dette er noe alle mennesker burde få muligheten til å oppleve – for det er en opplevelse av de sjeldne! Jeg kan anbefale dette på det varmeste. Ta godt vare på deg selv – unn deg selv eller noen du er glad i denne unike massasjeformen.

Mari

Tusen takk for kjærlighet og massasje.

Ada

Wow, det er som jeg svever…

Maureen

Følte meg merkbart mye lettere til sinns etter den første behandlingen. På søndagsturen hadde jeg en veldig god følelse av å være i flyten.
Trond

Aldri følt meg så avslappet.

Hege

Hei, og takk for sist! Jeg hadde time hos deg på fredag og jeg tror jeg glemte å si takk for behandlingen – så det gjør jeg herved: TAKK! Levende lys, vakker musikk og myk, deilig massasje ga meg en liten luksusfølelse i hverdagen.
Mai

Det var en himmelsk opplevelse og tror jeg har hatt litt kontakt med sjelen min der hos deg i dag.
Beata

Massasjen oppleves som om det blåser en mild bris over kroppen som lindrer mine stive muskler.

Maria

Det er akkurat som om muskelspenningene smelter etter denne vidunderlige massasjen – må bare oppleves!!

Hilde

Takk for en herlig behandling idag! Jeg har følt meg så på plass i meg selv, så rolig og avslappet i hele dag. De siste dagene har jeg slitt med noe, men det har vært forduftet etter behandlingen din.
Ragnhild

Timebestilling

kr. 1190 pr time (60 min.) Anbefaler 90 min.

Bruk dette skjemaet